Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: výhled civilizace?

Motýl v prachu prudce se obrací
Slunce zapadá ve žlutých oblacích
skroucen smrtí k zemi se sesmekl
smrt vše zabila v tajném to převleku

černé bahno, rozlité moře
pustá zem nezbylo hoře
rudá obloha smrtící spad
mrtvoly všude a hrozný pach

Země temná hábitem se přikryla
zbytečně se miliony let tvořila
pak přišel člověk, neznaje cit
za pár tisíc let zničil ten klid

zpustošil nádheru, oázu vesmíru
modli se bídníče, trest je ti na míru
trest který vyřkl sis jenom ty sám
a stojíš v rozkladu tam kde stál chrám

už v dávném pravěku chtěl si znát víc
utrhl jablko a pak už nic.
Autor Elf, 24.09.2004
Přečteno 590x
Tipy 2
Poslední tipující: nrocinu Jednorožec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí