Děti špatné doby

Děti špatné doby

Anotace: silný slova malý holky...

Ve víru tance s hloupostí
se vyžíváme v neřestech,
však pod váhou našich radostí
se duše svíjí v bolestech.

Pod náporem myšlenek
"jak se dá uspět ve světě"
se učíme už od plenek
pořádně hořké odvetě.

To my - ty děti špatné doby,
co nevěří na "mít rád",
v rámci duševní chudoby
snažíme se předstírat.

Chtělo by to zastavit se
nad detailem činu
a dřív, než opět bude pozdě,
si rychle přiznat vinu.
Autor Sana.sorrow, 22.05.2008
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Verena, Kanzy, Gabriel - Sinóda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smekám, děvče.

22.05.2008 21:41:00 | Psavec

vynikající...................... přesně vystiženo, takto to cítím taky

22.05.2008 21:30:00 | Verena

moc dobře vystiženo

22.05.2008 19:59:00 | Kanzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí