Zkáza

Zkáza

Anotace: Kdy se rozpadají stará přátelství...

Že svět se hroutí, neříkám jen tak,
to vám všem pro výstrahu měl by být můj strach
a nejen pro výsměch by vám měl být
ten konec krás co nastává
Po letech spolu strávených má zbýt jenom spoušť mlhavá,
co pohltí naše přátelství
Zavírám oči nad tím neštěstím
a přeji si být mimo něj,
necítit tu spoušť a zkázu,
když láska klesá na bod mrazu,
usnout tiše
a ponořit se do vzpomínek
na dětská léta spolu prožitá,
vrátit čas jako časomlýnek
a být tam kde přátelství jsou upřímná,
ve světě plném fantazie
Odpusťte moji troufalost.
že říkám vám, co všichni víme,
ale varovat vás přesto musím
před morem co neslyšně se šine
a říct vám opět, naposledy:
"Mám vás ráda,
ale naše cesty byly rozvedeny..."
Autor Tuttinka, 22.05.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí