Zlaté klasy

Zlaté klasy

Anotace: Další z mých zamyšlení nad životem..

Tok života již odplavil
vinu minulých časů
osud vše pod svá křídla skryl
již mnoho bylo posečeno klasů

Souhvězdí Draka na nebi třpytivém
snad někomu napoví
kdo zůstal nevinen
a kdo dál sní

Hledáš na povrchu měsíce a jeho lesku
kam proud života poteče
kde máš svoji stezku
kudy se máš dát a kdo zítra uteče
před svitem luny
snad teď ještě hřeje se na výslunní
a potom zlaté klasy poseče

Od hvězd vzdálených
slyšíš snad hlasy
vždyť živ být není hřích
tak kdo má mapu
kde jsou zapsány životní trasy?

Snad Bůh či ďábel as
usekne další zlatý klas
a květy odkvetou..
Smutkem
nad další duší prokletou..
Autor Ninala, 01.08.2005
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí