Sousta...vně...

Sousta...vně...

Anotace: ...

Hlavou se zmítají poryvy..
zvířily spící pochyby…
jak já se těšil,že budu jíst…
a zatím?...nikde nic…
pro moje gusto,
všude kolem pusto….
teplo se smíchalo s chladem
tělo se zachvělo hladem…
vzedmutá vlna se valí
jekot bouře sílí
v očích výraz děsů
šílím…
závan
nápor
zažehlé líce
sežehlé plíce...
otřesy,
vlny se tříští o útesy…
živly běsní
trhám se na kusy…
idea hyne….
Co z toho plyne?
že asi
vzal jsem si
příliš velké sousto,
které nikdy nesním….
Autor enigman, 23.05.2008
Přečteno 217x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, igniss, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí