Nespisovná

Nespisovná

Anotace: Veselá ze života.

Na pavlači dítě svačí, cpe se bonbony,
po ulici matka kráčí, nese citrony,
zeleninu, cigarety, láhev čouhá ven,
a pak ještě drogerii vezme útokem.

Matka kráčí, nohy vláčí vzůru do schodů
a pak pozře dva dny starý oběd z kastrolu.
Dá si k tomu cigaretku, vína kalíšek,
to je toho,že nevaří, není to hříšek.

Zítra ti dám, až se vyspím, ňákou panenku,
o hlídání zas poprosím starou sousedku.
Třeba zajdu na úřady, nebo taky ne.
Ono každé dopoledne rychle uběhne.

Nějak bylo, nějak bude, zítra taky den.
Nebojím se žádné práce, táhne mě to ven.
Nejlépe je na rohu, tam kde máme hospodu.
Najdou se tam kamarádi, napijí se taky rádi.

Ono se to vyřeší, vždycky najdu přístřeší.
Holka pěkná jako lusk, nohy, prsa, zadek,
včera to byl Jaromír, zítra třeba Radek.
Autor Teop, 23.05.2008
Přečteno 252x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Lorraine, colorka, V e r u n k a, Psavec, Špáďa, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)

08.07.2010 01:09:00 | Bíša

Kéž by takovéto reality byly jen příběhem na papíře...

24.05.2008 09:31:00 | Lorraine

Tak ta je vážně ze života... xD

24.05.2008 09:09:00 | colorka

Opravdu mě pobavila! :) Díky.

23.05.2008 13:25:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí