Hráči

Hráči

Anotace: ovládání lidí, intriky, obchod atd..

Nad stolem plála černá svíce
ticho vkradlo se tiše do světnice
uprostřed stůl za ním dva hráči
a v ruce karty o život kráčí

v koutě sedí svázán a bez dechu
trumf, výhra jednoho těch mužů v převleku
pohlédl na muže kostlivce v plášti
smějí se hrdelně, jsou plni zášti

smrdí jak mrtvoly o život hrají
v mysli už dopředu dávno ho krájí
svůj život svěřil si v dlaně těch pánů
až teď znáš pravdu co bolí k ránu

chyby teď lituje a prosí o žití
a hráči se chechtají rozlévaj pití
teď seš můj umrlec zasypěl
a obět strnula strach v ní teď překypěl

přízrak vstal, plíží se sune
silueta postavy ruce od krve
v tom světlo vnikne ozáří kout
a čerstvý vzduch vane, energie proud
hráči se rozpadli v popel a nitě
kdo z vás je vezme a upřede si Tě!
Autor Elf, 25.09.2004
Přečteno 842x
Tipy 2
Poslední tipující: nrocinu Jednorožec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se deje dnes a denne ... a jednoho krasneho dne ztrati tahle hra vsechno, co kdy nasilim "vyhrala". ST*

18.03.2009 20:12:00 | nrocinu Jednorožec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí