PŘEDPOSLEDNÍ VTEŘINA

PŘEDPOSLEDNÍ VTEŘINA

Anotace: ...celý život.

V noční váze květ
pod sebou v posteli
přichystán má ho děd
už je tam všechno
co kdy a proč sněd´

Celý svůj život
vytlačen na dlani
to jeho strádání
i celé nadání
teď na nic jest

Je to to poslední
jako syn prostřední
po svém otci a za matku
udělal hromádku
počátek souznění

Suše si uleví
vydechne zážitky
srdce už spočívá
duše jej objímá
cukne s ním láska

Už ho to nebaví
...a to je konec
...dlouhý konec
...života
...krátkého života.
Autor WAYWARD, 23.05.2008
Přečteno 251x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Vlk v rouše, Šerák, čertíček, a_tao, Chancer, takova, Belmon, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Otázka je, jestli to jednou budeme chtít poznat...

25.05.2008 20:48:00 | Šerák

Co říct? Jednou to poznáme sami...

24.05.2008 11:07:00 | Chancer

ani nevíš,jak pravdivě jsi to napsal,,dlouhý konec krátkého života a vědí to jen ti ,co jsou na jeho konci.

24.05.2008 10:43:00 | takova

v okamihu zrodenia a smrti sme si rovní... a medzitým máme šancu...páči sa mi...

23.05.2008 21:34:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí