Vánoce

Vánoce

Anotace: Uvidíte...

Přicházejí Vánoce
Sic jen jednou v roce
Pro mě to znamená jen další probdělé noce

Zas se budu motat po ulicích
Uvidím světýlka v oknech
Tam děti o červených lících

Radují se z dárků
Já hledám další várku
Další várku chlastu
Kdy z tohohle já vyrostu?

Motám se pod stromečkem
Teď je mým domečkem
Okolo padají vločky
Je mi zima, všichni jsou tu mlčky

A je tu vůbec někdo?
To neví nikdo

Řvu zpitý na Štědrý den
Tohle není sen

Po půlnoci usínám
Na tom mrazu
A ve snu vzpomínám
Na co? Na vykradenou kasu?

Tohle nemá smysl
To ví má mysl
Proto se neprobouzím
A pryč mizím
Autor Shaamot., 23.05.2008
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí