Životem jdouc

Životem jdouc

Anotace: Život - láska vs. čas

Mládí,
hřeje nás.
Svádí,
děje krás.
/dovádí../

Na stole svíc,
co chceš?
Něco víc,
pospěš.
/běžíc../

Plamen,
už je níž.
Vzplanem,
ty to víš.
/„ámen..“/

Kamené hradby,
ať neshoříš.
Počátek svatby,
sama uvidíš.
/„ano“ díš../

Po létech,
zrak klopíš.
Po dětech,
pot potíš.
/v bolestech../

A však láska,
neshořelá, neuhaslá.
Na čele vráska,
rozprostřená, praská.
/pořád kráska../

Umírajíc,
ruku v ruce.
Života krajíc,
po výuce.
/konce čekajíc../
Autor Orichi, 23.05.2008
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Cleris, Severka, V e r u n k a, Psavec, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, je to tak :) Děkuji za komentáře:)

26.05.2008 08:35:00 | Orichi

Láska byla rychlejší;)

24.05.2008 16:07:00 | Severka

Čas každou lásku prověří.

24.05.2008 10:40:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí