Očima vraha

Očima vraha

Anotace: Pohled na druhou (temnější) stránku života. Prostě kdo si to přečte, ten uvidí, jak to na něj zapůsobí...(napsána 23.5.2008)

Jdeš černým lesem
stopy krve zahladíš.
Jdeš černým lesem
soucit? Ten již necítíš.

Jdeš černým lesem
musíš chodit po špičkách
aby nikdo nezjistil, že jsi
malý nepoznaný vrah.

Pak něžná dívka
mladý život cítit je
přes přerostlá dřívka
volí zkratku - do ráje?

Jen malé váhání
záblesk a start
když nad ní se naklání
on chce si ji brát.

Jen malé váhání
nůž nebo strunu dnes zvolit mám
a všechno vzlykání
překryje úder tupých ran.

Stopy? Ukryté v rukavicích
to možná doktor na sále je vzal.
Krev? Stéká po ulicích
a vinu z něj zas soud sňal.

Tak umyj si ruce v umyvadle
strunu do kytary natáhni
a zapomeň na její oči zvadlé
na výkřik strachu na pláni.

Na její zoufalství
i slova: Prosím ne!
Na víru lepších dní
vždyť tobě se to nestane!

Tak skryj si tvář a zítra zas
s milým úsměvem přijď mezi nás...
Autor mauvais-ange, 23.05.2008
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: Azazen, Zweiblumen, Severka, V e r u n k a
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super tip za obsah. Dokonale popsané.
Azazen

06.07.2008 14:15:00 | Azazen

má to atmosféru až děsivě mrazící ... velmi se líbí

25.05.2008 15:42:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí