tříska...

tříska...

Anotace: kdo ji má...jenom získá...

Navštívil jsem jednu zrcadlovou vísku….
když pak doma
střípky do mozaiky své jsem ukládal…
pod kůží objevil jsem skleněnou třísku…
to možná,
když jsem se matným sklem propadal...
nezebe,
nehřeje…
prostě tam je…
stala se mojí součástí….
když na Ni pomyslím,
tak mě nic nebolí..
když zapomenu,
tak zabolí…

..a tak tu stojím
ve slábnoucím slunečním ohni…
tu malou ostrou Krásku ukrytou v dlani…
přitažlivost zemská mizí
a já mizím s Ní…
a?
světy nepoznané
máme před sebou
společně....
na dlani...
Autor enigman, 24.05.2008
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Severka, Psavec, labuť, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo taková tříska na dlani
jeden ani kolikrát neví kde ji získá
drží se zuby nechty dokud nevyhniská
ať ji člověk haní-nehaní

24.05.2008 01:16:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí