Internetová

Internetová

Anotace: Odcizování .

Internetová

Mejlíky od tebe
potěší, rozptýlí,
zas mám co posílat,
už jich mám na stovky.
Mažu je téměř denně.

Většinu přeletím,
obrázky proklikám.
Ty pěkné uložím
( čtyřicet složek mám).
Už se k nim nevrátím.

Tu se skví pagoda,
šplhá se hrozivě
cestička do hor
jak pro veverky.
Stále však dokola.

Pošli to - nejlépe desetkrát.
Kuželky, ruleta,
recepty, testíky,
tucet rad pro zdraví,
varuješ před virem (počítačovým).

Znám tě už deset let.
Spolu jsme čekali
na konec pracovní doby.
Vím všechno o ženě, o dětech
- o tobě ale nic.

Nevoláš, nepíšeš,
na schůzky nemáš čas,
pár řádků k Vánocům.
Ještě že máme internet.
Alespoň vím, že dýcháš.
Autor Teop, 24.05.2008
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí