Za nočního ticha

Za nočního ticha

Anotace: jen slet myšlenek, který mě napadl po nedávném zážitku...

V tmavých průchodech za nočního ticha, tisknou se k sobě dva opuštění milenci.
V mlčení okolního světa se ozývají jen jejich vzrušené vzdechy a něžný šepot.
Jsou spolu a to jim stačí ke štěstí, k chvilkovemu opojeni radosti.
Na lásku už si nehrají, nemají proč, ty dvě nevinné 16 leté děti...
Autor vampire´s princes, 24.05.2008
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, obyčejná, Psavec, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co zajímavých myšlenek mě napadlo po přečtení tohoto střípku, ale nechci je tady filtrovat, protože ten výklad by možná naprosto pohřbil původní autorský záměr.

24.05.2008 16:37:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí