Když něčí život tak brzy dojde svého cile

Když něčí život tak brzy dojde svého cile

Anotace: člověk se nerodi dobrovolně do tohoto světa, dovolte mu aspon dobrovolně odejít..

vidím kouzelný strom
a u něj bude čekat on
stojím na prahu smrti a života
jdu tam, kde Země není zakletá

nejsem slabá, já žít zkoušela
nejde to žádným způsobem
nemůžu začínat každý den od znova
a hledat dokola pevnou zem

smrt ta dáma je mi blízká
toužím ji obejmout
úsměv ač sluší -jen přetvářka
už dokázala jsem ji odtrhnout
Autor Dedillope, 24.05.2008
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: mononoke
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smrt patří k životu, tak proč se jí zbytečně bát?

24.05.2008 16:35:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí