Za dveřmi

Za dveřmi

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=KIL3d5-5FtA&feature=related

počítám tiché údery zvonu
v krajině srdeční
ruce v klíně
majestát svíčky
v tmách
zavřené dveře
na vzduchový klíč
otázka zvaná strach

prázdno plní uši
do pocitu závratě
na dně očních důlků
sbírám bílé slzy
nepřiznáme vinu

rozbitá důvěra
píchá do nohou
když utíkám
kde duše nemohou

do krajiny stínů

vytetovaný vzkaz
na nočním stolku
sny položily hlavu
na koleje
ve vatě mlčení
po písmenku

tak takto to je
takto to je
...
Autor Verena, 24.05.2008
Přečteno 225x
Tipy 11
Poslední tipující: Raduzk, Bíša, IvoMaria, vodnař, Danah, Psavec, janewe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí