Jiřičky

Jiřičky

Anotace: malá balkonová meditace

Jiřičky létající rybky
plavou pomalu před balkonem
při obratu blýsknou bříškem
- skoč za námi, honem

Jen píchnutí pod lopatkou
tam kde nám vzali andělská křídla
mě donutí sednout
a myslet na osidla

Jiřičky mršky
ví, že jsem v pasti
kličkují posměšně
nad propastí
Autor zef, 01.08.2005
Přečteno 730x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí