Něco o HP

Něco o HP

Anotace: Takové připodobnění KJE k HP

Kol zapovězeného lesa lány mandragory,
je totiž OK na "protizkamenělé" lektvary.
Baziliškovi oběti vyléčí hravě,
ale pomůže tomu, co odehrává se právě?

U postýlky dítě stojí,
řve na všechna kola,
Lily tuší, co navždy je spojí,
ale neví, jak by ho umlčela.

"Harry, drahoušku, půlnoc je tu v mžiku,
táta se nám z Řádu vrátí, když bude mít kliku.
Musíme být ticho jako myšky,
vždyť Voldy by nás mohl vidět či slyšet i z výšky!"

Harry matku neposlouchá,
dál si svoje do polštářku brouká.
"Buď už zticha, nejsi tu sám,
že na tebe smrtijedy zavolám."

"Alohomora!" Dveře se rozlétly,
"Avada kedavra!" Zelené paprsky k Lily dolétly.
Černá kápě, rudý zrak,
místo nosu velký had.

K Harrymu se Voldy blíží,
hůlkou na něj zlostně míří.
Náhle za ním kdosi stojí,
temný pán do očí Jamesovi hledí.

Dřív než si James stačil pročistit brýle, zda dobře vidí,
Voldemort další tělo na neživého sklidí.
Ke svému poslání se vrátil dřív, než řekneš Famrpál,
na obličeji vítězný úšklebek a křičí: "Pal!"

Harry se jen pousmál, vykulil zelená očka,
Voldíka holt porazil, tvářil se líp než v holinkách kočka.
Avšak jizva na památku jeho čelo zdobí,
Blesk na čele má ten, kdo neposlouchá a zlobí!

Lektvar tomu nepomůže,
ani lékouzelník s tím nic nezmůže.
K smrti miminko mělo k málu.
Lily a James vzkazují: "Zlato, když budeš potřebovat, budeme u tebe jako na testrálu."

Tak takhle končí příběh náš,
však tuto historii jistě znáš,
jak všechno tohle jednou skončí?
To zatím netuším, taxe s vámi loučím!
Autor Anches, 24.05.2008
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Ta Ďifná, Anneli, prostě Zuzana
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to skvělé! vážne, docela jsem se i smála:) jen jsem nepochopila, jak si mohla napsat TAXE s vámi loučím...budu hodně drzá, když řeknu, že je to škoda? jinak vážně, ale váážně skvělé, dala jsem super tip:)

23.04.2009 20:22:00 | Ta Ďifná

Pobavila jsem se. Do čtvrtého dílu jsem Harryho Pottera vážně konzumovala ve velkém, čtení nového dílu mi zabralo vždycky maximálně dva dny..:) Jo, kde jsou ty časy s baterkou pod peřinou..:) Dobré připomenutí.

27.05.2008 20:00:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí