Kam zmizeli naše velkolepé plány

Kam zmizeli naše velkolepé plány

Anotace: ...............

Kam zmizeli ty naše velkolepé plány,
jak pára nad hrnec se rozplynuly,
už v oblacích nelétáme,
na zem jsme klesli stářím,
závaží na nohou máme,

v životě nám sny zmizeli,
na cestě životem,
den co den,
stále dokola pracujeme,
v koloběhu doby,
lásky naše zestárly,
oči unavené,
okna do duše,
vrásky se objevily,
vlasy nám zbělely,
koloběhem času,
pískem co stále,
propadá do nedokončena,

kam zmizely ty naše velkolepé plány,
povinnost nás tlačí,
kamínek v botě připomíná,
kdo se ho umí zbavit,
všechno to odhodit.
Autor Vlk v rouše, 25.05.2008
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Nikytu, Severka, Psavec, Princezna.Smutněnka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Takový je prostě život. Nemusel být... Bohužel, proč dělat věci jednoduše, když to jde složitě. To jenom opice se dodnes houpají ve větvích:o)

26.05.2008 23:18:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí