Rudý slzy....

Rudý slzy....

Anotace: vraždí se lidi jen z nudy... a co je to pak stojí... koukněte a přijímám všechny názory...

Žít ve světě, kde slzy jsou rudý,
lidi vraždí se jenom z nudy.
Nechte děti, ať si v klidu hrají,
křik a bolest nikdy nepoznají.

Rty dívky, který líbat jsi chtěl,
kde kdo už na ni zapomněl.
Černé vlasy, bílá tvář,
poprvé na rukou krev máš.

Sám krčíš se někde v koutě,
bledé paže do nebe zvou tě.
Chceš zpátky vrátit čas,
chceš znovu slyšet její hlas.

Už tady nechceš žít,
mír a klid chtějí všichni mít.
Ti krvelační hosté,
co k zemi tvojí chovají se sprostě.

Řekni, co to je?
Proč ztrácíme naděje?

Proč nemůžeš v klidu spát?
Proč pušku do ruky ti chtějí dát?

V tomhle šedym světě,
všichni touží po odvetě.
Jdi za svým cílem,
další krev poteče po rouchu bílém.

Pomsta prostě chutná všem,
stal ses bezcitným vojákem.
Pálíš vesnice a střílíš do lidí,
myslíš, že to nikdo nevidí...

Zazněl jeden výstřel,
kulka prolétla ti týlem.
Ještě s dechem zíráš vzhůru,
prober se, měl jsi jen noční můru.
Autor Jedůfka, 25.05.2008
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: padající do neznáma, Psavec, WAYWARD, lalej, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...námět,provedení - dobré.

25.05.2008 08:06:00 | WAYWARD

Často se ta noční můra však mění ve skutečnost... Tvá práce se mi líbí.

25.05.2008 00:54:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí