Nádraží

Nádraží

Anotace: Bezdomovecká

Ležím na nádraží, je mi velká zima
To pokouší se o mě rýma
Kdyby rýma, je to zápal plic
Už nevydržím víc

Teď kam mám jít
Když znám jen nádraží a jak vodku pít
Znám jen tohle prostředí
A smrt už se dere do popředí

V současně chvíli jsem na dně
Nikdo mi neřekne veď mě
Důvěra ve mně je malá
Takhle to končí má milá

V dálce už černá kápě s kosou
Já za ní jdu nohou bosou
Má mě plně v moci
Už nebudou další probdělé noci
Autor Shaamot., 25.05.2008
Přečteno 194x
Tipy 2
Poslední tipující: Severka, fialová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí