Bouře

Bouře

Anotace: ...která skončí špatně

Jdu lesem
Obloha tmavne
Vše zalité stresem
Všechno se hýbá, všechno se hne

Bouře přichází
Nikoho nenechá klidným
Něco prodírá se mlázím
To srna k mláďatům svým

Kapky dopadají na vyprahlou hlínu
Smyjí z ní všechnu špínu
I hrom se ozval
Já ti zamával
První blesk je vidět
Běžíš, řvu ne teď!

Přes pole cesta dlouhá
Blesk a hrom okolo bouchá
Zrychluješ, kapky ve vlasech
Blesk, ty dopadáš na mech

Kapky a pot se mísí v tváři
V mozku smutek a na poli hrobaři
Skončila bouře
Z krematoria stužka kouře
Autor Shaamot., 25.05.2008
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Kopretinka:-), Severka, fialová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chudák malá..

25.05.2008 17:37:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí