Na pozvánku

Na pozvánku

Anotace: k padesátinám.

Tlačím už svou pátou kouli
přes výmoly a přes hroudy
které život provází

Chystám se teď tlačit šestou
a jít dál svou vlastní cestou
Nové Slunce vychází

A tak všichni moji milí
přijďte mi dnes přidat síly
ať nám radost neschází
Autor Ahimsa, 25.05.2008
Přečteno 788x
Tipy 1
Poslední tipující: Šťoura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí