Reggae hudba

Reggae hudba

Anotace: Reggae hudba

Která hudba hýbe světem?
Kterou nenecháme nikdy dětem?
Při které hudbě si zdobíme vlasy květem?
Při jaké hudbě člověk nezarůstá mechem?

Reggae hudba,
to je ona.
Jedině ta,
na to má!

Kořeny má již v Babylóně,
druhu více, mrkni na ně.
Všechny mají stejné zbraně,
bubnové tóny, velmi vymakané.

Podmanivý hlas,
rastamanů,
tě dostane do hudebních krás,
až si lehneš do otomanů.

Díky jejich nadání,
se dostaneš do ráje.
Ochutnáš kus Jamajky,
bude ti blaženě, ou je.
Autor James Tony, 25.05.2008
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí