DEMONSTRACE

DEMONSTRACE

Anotace: O "kauze" Czech Tek. Možná. A třeba si tam každý najde to svoje. Ať se líbí.

Těžko hledat z pravdy střepy,
když schovaná je mezi řádky.
Když vstříc lžím šli jsme slepí,
těžko hledat cestu zpátky.

Mocných pánů hraná lítost,
vypočtená dojmout dělný lid.
A Pravda, ta pohádková bytost,
šla na záchod z nás všech blít.

Buď odvahu najdem
a s rukama nad hlavou se dnes pravdě vzdáme,
nebo vetchým polopravdám,
zítra duši zaprodáme.
Autor Láďa Rejpal, 01.08.2005
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí