Klouzání životem

Klouzání životem

Anotace: Běžné pocity.

Klouzání životem

Zastavíš, vydechneš,
zadržíš krok
a jarní sladkosti minou tě v letu.
Budoucnost stáří doráží
- studené krystalky ledu.

Vstávání křepká,
čekání v příslibech
- stožáry pouhé kol tratí.
Nemůžeš nejít,
těžší je jít ...

Víš, co tě čeká,
jistota leká.
Vybloudíš z kruhu stejných změn? V tichosti všední pomalu usneš.
Neboj se, neshoříš plamenem.
Autor Teop, 25.05.2008
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: adida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí