Plout v snění

Plout v snění

Plout měsíční krajinou,
plout tam, kde lidé nehynou,

plout bez ploutví ledovou řekou,
plout životem, kde se občas všichni spletou,

plout přírodou krásnou,
plout tam, kde bytosti úžasem hasnou,

plout v proutěném košíku,
plout pod převislými stromy

plout ani nevím kam,
plout, ano asi tam,

plout do neznámého kraje,
plout tam, kde každý si hraje,

plout a neutápět se v tom co bylo,
plout tak, aby z nás něco zbylo,

plout s ploutvemi,
proplouvat skalami,

obeplout celou Zemi,
vše je možné, stačí propadnout snění.
Autor padající do neznáma, 25.05.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda, že už není tak lehký mu propadat

25.06.2009 11:37:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Proč ti nikdo nedal tip? Vždť je to tak poticky nadherné!

23.06.2008 15:07:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí