nazlostena...

nazlostena...

Anotace: maximalne tak sa ma na seba

Oparila som si prsty,
Keď niesla som ti kávu,
Čo piješ vždy len z jedného pohára.
(bolesť sa pomaly ponára
Ako kocka cukru)

Nemiešaj
Nalej trochu mlieka.

Koľká potecha
Byť milovaná
A lietať...

A koľká krása,
Byť kamarátka od vedľa.
A klamať do očí:
„ Nie, miláčik,
Ja ťa vážne neľúbim!“
( ja o lásku neprosím!)

Stojíš mi za to?

Veď som len mrcha.
A každý večer smrkám
Do vreckovky svoje sny.
Veď nie som žena,
To sa len hnevám
Na tvoje oči,
Že zakliali ma
( kliatbou zamilovanosti)

Netráp sa,
Veď to sa nedá
( chytiť balón,
Čo uletel)

Dnes však,
Mám tvoj klobúk,
Zlatíčko...
( dnes vyhrávam máličko)
Autor adida, 25.05.2008
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: Franti, fialová, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vis, andrejko...kazda basen, cos tu ted pridala mne neuveritelne oslovila. Mozna to bude taky proto, ze ted prozivam to same, jen to neumim tak popsat. Vazne Ti tleskam.

25.05.2008 19:03:00 | Franti

Dobrý! :)

25.05.2008 17:48:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí