Děkuji

Děkuji

Anotace: za každé slovo

Napíšeš básničku
přečteš si komentáře
hned vidíš,že tu spoustu
přátel máš.

Slovíčkem pohladí,
slovíčkem podpoří
a tvoje starosti
vzlétnou jak pápěří.

Zázraky na počkání
prý se nedějí,
já za ta krásná slova,
všem ze srdce děkuji.

Bez nich by bylo těžší
životem jít,
vaše slova mi dávají
pohlazení,radost a chuť žít.
Autor takova, 02.08.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Však nám zase dávají pohlazení a chuť žít ta Tvoje slova...:o))

08.09.2005 20:44:00 | Biggi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí