Neveselá myšlenka

Neveselá myšlenka

Anotace: Takhle se mi to honí hlavou.

Je večer, kolem mě ,tma teče,
sedím sám a čas se nějak vleče.

Přemýšlím jak já to vůbec mám,
co jsem, zvoral? Že tu sedím takhle sám.

Přátel měl jsem vždycky dost.
Však ted tu sedim ,jak nezvanej host.

Změnil jsem se! Vzhledem k tomu,
že už nemám ,proč se těšit domu.

Nikdo tam na mě nečeká.
K lásce ,je pro mě cesta daleká.

Bojím se někomu půjčit svoje srdce.
Nenávratná, je to pro mě investice.

Láska už mě párkrát kopla do prdele.
Je to už pár let, co mi bylo skvěle.

A tak sedim, kolem mě tma si teče,
a doufám ,že život mezi prsty mi neuteče.
Autor Nechana, 25.05.2008
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Watashi, Psavec, Cleris, jedam, lalej
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potřebuješ kapinku štěstíčka ... toho pokakaného štěstíčka.

26.05.2008 10:27:00 | Psavec

Někdy člověk něco zvoře
pak zaleze, schován v noře
chvíli trvá, než vyleze na světlo
jen aby příliž mnoho času neproteklo
V touze chybu napravit
dopustí se chyby další
a tak nečekaje na úsvit
plete si Vltavu s Malší

Já jen chtěla jsem říct, že nejsi sám

26.05.2008 02:02:00 | SZN

pěkná báseň .. Přeju hodně štěstí.. :-)

25.05.2008 23:32:00 | lalej

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí