Zvlnění....

Zvlnění....

Anotace: jsme jako vlny...

Věčně nešťastní
a na chvíli šťastní...
věčně nespokojení
a na chvíli spokojení...
v bdění dovádíme hraním
v noci spánkem ukolébaní...
vlna za vlnou se valí...
okamžik štěstí..a pak?
se jedna přes druhou převalí….
moře se změní….
na chvíli chceme zastavit
ale stát věčně bychom nechtěli...
všechno chceme vědět
ale jeden okamžik bychom vědět nechtěli...
všechno chceme znát
ale pak bychom chtěli všechno na chvíli vymazat...
Jedno máme všichni společné…
nic není sen,všechno je skutečné...
tak jako vlna z lůna moře zrozená…
tak jako vlna v moři zmizet má...
věčná harmonie ….
je utopie...
Ale…
okamžik harmonie…
je krásný…
Autor enigman, 26.05.2008
Přečteno 227x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, labuť, igniss, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí