Magnet

Magnet

Anotace: prolomení tvůrčí krize až černobíle zbarvenou věcí,retro..jak kdo chce

Ucho hrnku ukazuje devět,
venku už protéká život
městem po probuzení
ale doma je ještě klid,
ruka hodin ukazuje jedenáct
a ty protipóly se navzájem přitahují,
venku-doma,venku-doma
venku
tam je někdy lepší jen tak zevlovat
za přivřeným oknem,
kdy škvírou prolízaj různý zvuky
a pozorovat město
táta jde na nákup,
tenhle támleto tento,
vymýšlet dialogy neznámých osob
zábavnýho němýho filmu
nebo když nejde zvuk,
schválně to zkuste
zacpat si uši
a poslouchat ticho,
zatímco ve mně je devět
a venku jedenáct
Autor animovaný medvídek Pů, 26.05.2008
Přečteno 264x
Tipy 14
Poslední tipující: Jammie Spark, pejrak, Janetee, fuu, stmivani.na.lepsi.casy, prostě Zuzana, Zuz., Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oba máte pravdu...

27.05.2008 21:59:00 | animovaný medvídek Pů

Koukat se okolo a vidět a slyšet, zvláštní souhry náhod, přehrávat si paměti, dokola, do-ko-la a jen si tak být.

27.05.2008 10:10:00 | prostě Zuzana

schválně to zkuste
zacpat si uši
a poslouchat ticho,
zatímco ve mně je devět
a venku jedenáct

Představuju si pod tím něco...osobního. Možná proto mam pocit, že Ti rozumim.

26.05.2008 13:50:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí