Nevzrušen životem dnešního mládí

Nevzrušen životem dnešního mládí

Anotace: ...

Nevzrušen životem dnešního mládí,
s pivkem pouštím se do psaní básní,
které stejně nikomu nic neřeknou,
protože jsou o ničem, ale jsou.

Pár písmen ve slova, které smysl ztrácejí,
jak objímání múzy, které srdce krvácí,
bez uvozovek věty lžou mnohokrát,
ale proto básnění mám tak rád.

Nevzrušen životem dnešního mládí,
jen pozoruji, koutek duše tiše závidí,
jak čas pomalu do legend se vzdaluje,
nechává za sebou jen řeku a nejedny peřeje.

Nevzrušen? to se stát zatím nemůže…
Autor Láďa, 26.05.2008
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, KLARISA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí