Válka? Príma věc!

Válka? Príma věc!

Anotace: Kolik že dneska bylo v Basře mrtvých? ... Asi si dám ještě jednu kostku cukru a už mi nech konečně na pokoji ty vysušené konečky!!!

Válka?
To je príma věc!
... pokud jsi tedy mravenec
a bydlíš mezi sazemi
tak dvacet metrů pod zemí

Vůbec ti strach nenahání
zatřískání nad tvou strání
protože tě hlína chrání...
ostatně, jejich duší mraky
bude brzy chránit taky
teplá hlína z Nagasaki...

Pěkně těžíš z jejich zlosti
a rozumu ospalosti,
do běla už vyčistil jsi všechny kosti
které zbyly v potoku
po pumovem útoku.

Verdun nebo Sarajevo
Čečna nebo Hirošima
a mravencům pod zemí
jen nedočkavě kape slina

Válka?
To je príma věc!
... pokud jsi tedy mravenec
a bydlíš mezi sazemi
tak dvacet metrů pod zemí...
Autor Krokodylekx, 26.05.2008
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Natálie T., Bíša, Princezna.Smutněnka, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí