Až přijdeš

Až přijdeš

Anotace: až přiblíží se konec

Až se pro mě jednou stavíš,
já bránit se nebudu.
U mě jen na chvíli se pozastavíš,
pak půjdem spolu do hrobu.

Možná už teď se na mě díváš,
já tě ale nevidím,
dál se mému zraku skrýváš.
Na cestu ti nesvítím.

Až ke mně přijdeš,
vydáme se na cestu dalekou,
ty ohněm projdeš,
já osvěžím se pálenkou.

Zatím ohněm je jen černé nic,
ale plakat nehodlám,
stejně jsem nečekala víc,
tak nač věřit náhodám.
Autor Barbara Smílová, 02.08.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo mi se taky tve basne moc libi :-)

27.02.2006 20:14:00 | 89Rosa

Další krásná...Tvé básničky se mi opravdu moc líbí :)

29.11.2005 20:27:00 | Elenril

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí