U popravčí čety

U popravčí čety

Anotace: Prostě taková malá popravička...

Koná se poprava
Nedívej se má milá
Nedívej doprava
Mohlo by tě to povalit, je to síla

Stojíme tu spolu
Já u zdi, on na šibenici
Nadávají nám do volů
Běž milá, my jsme jen dva viníci

Neměli jsme dezertovat
Ale dál tam bojovat?
To se nám příčilo
Proto mi teď prostřelí čelo

Chtěl jsem jí vidět
Na frontě jsem byl tělo bez duše
Ale nechtěl jsem to, co je teď
Aspoň naposled dal jsem jí růže

Nastoupená jednotka
Stačí dát povel
Odjištěná pojistka
Tak už vystřel!

Kulka sviští vzduchem
Já klesl na místě suchém
Na dvoře kasáren
Těch ďáblových továren
Autor Shaamot., 26.05.2008
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: efie, elfkan, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí