SYCHRAVOST POHLCUJE NAŠE DUŠE

SYCHRAVOST POHLCUJE NAŠE DUŠE

Anotace: ...

Odlupuje kůži
a starý lem kolem očí.
Smějeme se,
a z pod těla se line krvavý cár.
Tančíme zaprodané noci,
na patě lastury perel, na čele polibků pár.
Tančíme černému muži,
tančíme cestou předurčenou.

A tiché tlapky vlkodlaka
nedají nám spát.

Sychravost pohlcuje naše duše,
odlupuje kůži a starý lem kolem očí.
Smějeme se, a z pekla vychází krvavý cár.

Rozcupujeme oblaka z růžové pýchy.
Autor Trophy, 26.05.2008
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, Psavec, elfkan, po schodech dolů, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! dávám za obsah a jistou zajímavost dílka. Ten konec to dobře uzavřel.

26.05.2008 19:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí