Bílej vrah

Bílej vrah

Anotace: je to prostě o drogách

Nevinná barva,
nevinnej stav
proudí tvým tělem-
sleduj ten dav...
Tohle ti prej neublíží-
to jsou kecy-nevěř jim!
Zrádnej konec už se blíží,
teď ti pomoct neumim...
Byl tvoje láska-
teď je tvůj vrah,
byl tvoje kráska-
ty nemáš strach?
Autor semtrpajzlik, 26.05.2008
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám, mám strach, jak ty lidi skončej. Ty, který znám.

26.05.2008 20:51:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí