Sonet lesa

Sonet lesa

Anotace: pro ty, jež ráda objala bych, pro stromy mého života, pro sílu, lásku a víru.

Kolem mne les.
Les podivný, čirý,
a rudý vřes.

V tom lese uléhám
ke spaní, snění,
v něm života není.
Ač zdá se tak být.
Když kmeny tiché
mě nechají snít.

Každý kmen v duši své
navždy má lásky mé,
ač jistě netuší
ten balvan mi na duši.
Každý mou lásku má jinou,
však jedinou.

Jak ráda objala bych
tyto stromy,
však cit můj nepatrný
pro les je
a chromý.

Stojím jak bez rukou,
na tváři němou slzu
a bolest velikou
nesu s duší svou.

Že tyto stromy, ač bych chtěla,
neobejmu docela,
než dojdu naplnění,
než najdu svého anděla.
Autor Badya, 26.05.2008
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Roger, Dilla, sarycek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasny...je az neuveritelne jak clovek z nynejsiho sveta dokaze procitnout a zaposlouchat se do hlasu neceho tak obycejneho ale presto krasneho jako je priroda...dekuju moc...

27.05.2008 16:21:00 | sarycek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí