Na konci světa padá slunce do oceánu.

Na konci světa padá slunce do oceánu.

Anotace: Taková... dost o mým egu... je mi fakt divně. /vynikne víc ve středu, s obrázkem a různou velikostí písmen --- http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_id=3721- na-konci-sveta-slunce-pada-do-oceanu /

Dneska večer se cejtím už jenom na to
sníst 370g čokoládovýho jogurtu malou lžičkou,
umejt si vlasy,
napsat ti na dobrou noc
a vypadnout.
Dát tělu klid
a mysl přenechat bláznivinám ve snech.
Odpočinout.
pít hodně vody je lepší než kafe a
chodit na záchody ve dvou je lepší než v jednom.

Nedokážu poslouchat sama sebe,
nedokážu pojmout všecko,
co si potřebuju říct.
Taky sem mohla jako ona sedět na jevišti
a číst svoje básničky...
Jenže... ona měla tu odvahu,
kterou já nikdy mít nebudu.
Na nic.
Odvaha chytit tě za ruku mi stačí.
Je to všecko, co potřebuju.

Mám trochu pocit,
že mi všichni chlapi koukaj na zadek
a přitom je to jenom paranoia,
po který dost toužím.
Sem divná,
ale pořád si myslím,
že aspoň jedno obdivný písknutí
si od cizího chlapa zasloužím.

Sem buď unavená,
nebo mi fakt dost chybíš.
Nejspíš oboje.

Dojedla sem jogurt,
jdu si mejt vlasy
a psát ti několikátou na dobrou noc.

/Chci si věřit,
jako některý slečny,
který dokážou nosit minisukně
a mít hluboký výstřihy./
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná i bez obrázku a změn písma - taková syrovější a víc fantaziipodporující. A ego je pěkná svině.

27.05.2008 21:32:00 | J.U. Ray

seš krásná ve své kráse...
čisté kráse.
borůvková princenzo

27.05.2008 21:24:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí