KDE KONČÍ SNY BLÁZNů...čtvrtý příběh z cest

KDE KONČÍ SNY BLÁZNů...čtvrtý příběh z cest

Anotace: pseudopoezie z kaňonu Saklikent

Kde Končí Sny Bláznů...
***********************

Kde končí sny bláznů...
Zástupy čekajících po pás v živé vodě,
pro jistou smrt jdou,nejisté štěstí
na jedné noze stojí,vše je na náhodě,
jak určí stáří letokruhy skal a sílu pěstí...

Slunce napůl chrání,napůl zabíjí
hluboko v srdci zatne ještě dráp,
bodne si,
vyšle zprávu po fotonech
jak po hřejivých tónech,
co v uších rozehraje sólo na vodopád
a nohy,dlaně v písku,jako krab.

Čím dál a hloub ten průnik,deflorace Země,
tím míň světla,ale vody stále dost,
po těle chladí.Modře usmívá se,jemně.
Zůstane NIC.Jen sluncem vybělená kost.
Tu najdi.
Přivézt zpátky nech a
polož v Čechách,v lese
na zelený mech.
A chvilinku mi zpívej,měl jsem to rád,Ty víš.
Už nechci být "živej",na tom mechu spát
chci,a je hebký jako plyš...
Autor Skywalker, 02.08.2005
Přečteno 514x
Tipy 2
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

my o snech bláznů svoje víme
/ kde končí, tam je nastavíme /

27.11.2010 05:50:00 | šuměnka

...a jistěže jsem ráda byla,
vždyť nestává se každým dnem,
že se člověk jen tak potká
s živým BÁSNÍKEM!
S lidičkami, kteří mají
duši sluníčkovou
a přátelství drží v dlaních...
vím - sny se plnit mohou ;o)))

29.08.2005 14:20:00 | Cecilka

Ahóój na dálku :o))
doufám, že vaše cestování
v posledních dnech splnilo všechna přání :o)
PS: kočkopes se druhý den za svítání
dobýval ke dveřím pokojíku pro pomazlení s naříkáním ;o)))

29.08.2005 13:55:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí