Vyhaslá sirka

Vyhaslá sirka

Anotace: Radši bez anotace...

Ráda se vnitřně užírám,
když píšu tvoje jméno.
Tisíckrát otočíme list
a dvakrát si řeknem áj lav jů.

Show končí, já už musím jít
(To aby máma neměla strach.)
A do tvejch vrásek na čele
vepíšu poslední přání, vzkaz;
že nechci bejt nikdy sama!

Tajemství skrytý za obzor
mi ničí moje klidný sny.
Už radši nechodím spát,
abych se nevzbudila sama.

Někdy si vyhaslou sirkou
kreslím svoje srdce na dlani.
A melancholicky doufám,
že potom řekneš „Mám tě rád.“
Autor colorka, 27.05.2008
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern, Veru, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láry fáry je to hustý.

06.06.2008 20:49:00 | Morgenstern

Už radši nechodím spát,
abych se nevzbudila sama.
_________________________
Já vím...

01.06.2008 20:23:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí