Pod sukní plískanic

Pod sukní plískanic

Anotace: ...

Nezměnila bych jedinou minutu,
vteřinu, hodinu, den.
Nevrátila bych nic z toho,
co bylo dřív.

Víš,
ráno,
když se probouzím
a cítím tlukot Tvého srdce...
pravidelně oddechuješ.
Někdy snad s ospalky na očích,
podléhám bláhově iluzím.

Jako by nic nestálo v cestě,
kukuřičné pole bez hranic.
Na tváři úsměv,
ze sna mě hladíš,
dlaň pod sukní plískanic.
Autor forget-me-not, 27.05.2008
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí