Nenávist

Nenávist

Anotace: .....pro vsechny VIP....

Nenávidět ty,co si myslí,že jsou víc to nemůže být hřích.
Nikoho prý nepotřebují však sami nic nezvládnou,jsou to zmrdi,když jde do tuhýho běží za mámou.
Chráníš jim zadek ale nejradši bys je do něj nakopl
vzdyt tobě každý nohy vždycky podkopl.
Proč s nimi mít slitování?
Nestojí za nic myslí si ,že jsou VIP
mezi náma-nejsou nic ani PIV
na tohle nemáš!!!!!
Peto,Ilco,Studna jděte do pí...
Patříte tam a všici to ví....
Tímhle válka začíná-předem jste prohráli!
BrokenFuture a Nikotekk nad vámi jen výsměšně stáli...
Jedeme svý čísla nejlepší jsou 23ky
máme svoje vlastní sérky...
Bývali jsme třída,kolektiv
ted jako třída nestojíme za nic....
Každý sám jsme něco spolu neznamenáme nic...
Jed dál jsi přece VIP
Autor BrokenFuture, 27.05.2008
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí