Smutný básník

Smutný básník

Anotace: ...jen tak...

..snad za sto let a nebo víc
přiklonil smutný básník k šípkovému keři líc
..jež za mnoho let
nikdy nevykvet

..jednu větévku pohladil
osamnělý lístek políbil
..země začala se chvět
když na větévce rašil květ

..z květu vynořívší se žena
k básníku láskou .... zahořela
Autor ReLaXáToR, 27.05.2008
Přečteno 238x
Tipy 10
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Zasr. romantik, efie, Vlk v rouše, NikitaNikaT., igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou ty růže jistě vykvetou,
a já doufám a věřím,
že jen pro Tebe budou ...

28.05.2008 06:19:00 | NikitaNikaT.

..to změní se svět-
růže všude budou kvést..

27.05.2008 15:57:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí