Jeden nejsou dva, nýbrž tři

Jeden nejsou dva, nýbrž tři

Anotace: doufám, že mě chápete..:-(

MIluji Tě, ale stojím tu sama,
ruku mi dává jen zhrzelá dáma.
Stačí říct..dobrý de, madam..
A přes kolotoč do výčitek padám..

Teď neuvědomuji si, co ztrácím,
však s krásnými slovy do hry se vracím.
Duhu mám v dlaních, ale na duši šrám,
váhám.... nemám či mám?..
Autor forever, 27.05.2008
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Megalo'R
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí