Padnout...

Padnout...

Anotace: Psáno v kasárnách Bahno

Padly za vlast Českou,
s vidinou lepších dní,
perem, mečem, dýkou lesklou,
v labyrintu světa sní.

Jejich životní boj,
bledne v trpké hanbě,
korupce a pomluv roj,
topí oběti v bahně.

Sám národ český,
oprátku si navléká,
pro policistu pohled teskný,
morová rána se roztéká.

Položme si otázku,
proč ryjeme pusou v zemi,
v mentalitě jdeme pozpátku,
do smutné temné doby.
Autor HKvH, 27.05.2008
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí