Tak to jsem já....a mluí ze mě peklo

Tak to jsem já....a mluí ze mě peklo

Anotace: Z titulku zcela jesné...není to pozitivní, nemá to být pozitivní...a není to psané z lásky.

Chorobou těžkou sténá,
nepozná slepě pravdu,
v srdci dráha hvězdná,
pálí tiše v ňadru.

Kulisa lží lásky,
s grimasou hlubokého zbožňování,
přes oči dvě černé pásky,
s touhou po milování.

Velké rozhodnutí mě dělí,
zmučit tě celou,
to rozhodnutí bolí,
zůstat navždy s tebou.
Autor HKvH, 27.05.2008
Přečteno 1086x
Tipy 2
Poslední tipující: Manon.H
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí