Jak spolu povídají andělé

Jak spolu povídají andělé

Anotace: pro dobrý pocit

To na obláčcích sněhových
- peříčka hebčí pohlazení
sedí si spolu andělé a rozmlouvají
- slova co sny proplouvají mezi nimi
a hvězdy ze slunečního třpytu
snáší se do očí zavřených úžasem.

Teplým, hebounkým obrázkem tak básníku vypověděli rým.

Když otevřel oči zahlédl rým kde možná i pršelo,
slzami ještě dýchala zem,
ale člověk vstal, znovuzrozen
povědět
o čem si andělé povídají
Autor jiřička, 27.05.2008
Přečteno 507x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, obyčejná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí