Konec

Konec

Anotace: Vhodnejsi sekce nez basne me nenapadla... Rekneme mozna monolog metafor..

Temná samota bytí oděná v bohatých divadelních kulisách života, rudé slunce smrti ozařující západ naší mysli a nekonečně plynulý monolog emocí, pohledů a pohrdání… Vzhlédl jsem k nebi. Temná, temně rudá obloha…bez slunce, bez měsíce…bez hvězd, jen nekončící krev rozlitá po střeše světa, bez všech slz a smutku… Vzdálený pocit hrdosti opadávající z kůže mezi okvětními lístky poznání, hlava v návalu tísně pokleslá k hrudi zbité rozumem a ústa tiše pootevřená při příchodu chladného závanu konce. Smím už?
Autor Gabriell's tears, 27.05.2008
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: AndyKo, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozhodně to má cosi do sebe a poezie je v tom hodně:o)

03.05.2009 20:51:00 | Hesiona-Essylt

Líbí...ST Andy

19.04.2009 17:45:00 | AndyKo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí